• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Weicon Szíj és szalag bevonó spray 400 ml

     Elérhetőség: Rendelés
     Cikkszám: FE1540
     4 084 Ft

     Szíj és szalag bevonó spray 400 ml

     Szíj és szalag bevonó spray

     Nagy igénybevételnek kitett hajtószíjakhoz

     A WEICON Szíj és szalag bevonó spray egy átlátszó, szintetikus elasztomer alapú aeroszol a nagy igénybevételnek kitett különféle hajtószíjak és szalagok védelmére.

     Meghosszabbítja a berendezések és gépek élettartamát, megelőzi a szíjak csúszását, a teljes hajtási teljesítményt továbbítja, megszünteti a nyikorgó zajokat, behatol az anyag pórusaiba, növeli a súrlódást és javítja a tapadást, megakadályozza a statikus feltöltődést, biztosítja a folyamatos üzemelést, megvédi a szíjakat és megelőzi az elöregedést.

     A Szíj és szalag bevonó spray számos különböző szíj és szalag típuson alkalmazható, mint például vászon, bőr, gumi, PVC szíjak. A szíjak lehetnek V-szíjak, láncszíjak, hajtószíjak, lapos szíjak, kerek szíjak, fogas szíjak, erőátviteli szíjak és szállítószalagok.

     A Szíj és szalag bevonó spray ipari területeken való felhasználásokra lett kifejlesztve: gépek, aggregátorok, kompresszorok, szivattyúk, generátorok, szállítószalagok, őrlőberendezések, hűtőegységek, CVT hajtószíjak, hajómotorok, stb.

      

     Üzenet küldése
     Felgörgetés