• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Weicon Easy-Mix HT 180 hőálló ( +180°C) epoxy pillanatragasztó (porfestéshez) 50ml

     Elérhetőség: Rendelés
     Cikkszám: FE1539
     10 274 Ft

     Kétkomponensű, epoxy gyanta alapú ragasztó. Hőálló +180°C-ig (rövid ideig +230°C-ig). Magas viszkozitású, stabil, ütésálló.
     cikkszám: 10650850

     Kétkomponensű, epoxy gyanta alapú ragasztó. Hőálló +180°C-ig (rövid ideig +230°C-ig). Magas viszkozitású, stabil és ütésálló. A ragasztó magas viszkozitású, stabil állagú, így függőleges felületeken is jól alkalmazható.

     Figyelem! A ragasztóanyag kinyomásához szükséges a D50 kézi adagoló (Cikkszám: 10653050) amit a linkre kattintva megtekinthet!

     Ütésálló, feldolgozási ideje hosszú, szobahőmérsékleten köt és kötés után mechanikusan megmunkálható. A speciális töltőanyag garantálja az egyenletes ragasztási vastagságot. A ragasztó különösen jól alkalmazható kompozit anyagok és fémek ragasztására, kötés közben ponthegeszthető.

     IDEÁLIS RUGALMAS RAGASZTÓ PORFESTÉSHEZ!

     Az Easy-Mix 180 emellett ragaszt műanyagokat, kerámiát, üveget, követ vagy fát is, és nagyobb ragasztási réseket is kitölt. Speciális töltőanyagának köszönhetően a ragasztási vastagsága állandó, legalább 0,20-0,25mm. Mivel a ragasztó hőálló, alkalmazható olyan ragasztásoknál is ahol az alkatrészeket később porfestik.

     Alap: Ásványanyag töltetű epoxy gyanta
     Állag: sűrű, réskitöltő
     Keverési arány súlyban, gyanta/keményítő: anyag2:1
     Felhasználhatóság 10ml anyag +20°C-n: 60 perc
     Sűrűség (keverék): 1,10 g/cm³
     Viszkozitás (keverék) +20°C-n: sűrű
     Feldolgozási hőmérséklet: +10°C - +40°C
     Kötési hőmérséklet: +10-tól +50°C
     Szín: fekete
     Réskitöltés: 4 mm
     Kötés megfogható (teljes erősség 35%-a) 20°C-n: kb. 2 óra után
     Kötés mechanikai terhelhetősége (teljes erősség 50%-a) 20°C-n: kb. 4 óra után
     Kötés teljes erősségének elérése (100% erősség kialakulása) 20°C-n: 24 óra elteltével
     Nyomás: 52 mPa
     Nyújthatóság: 27 mPa
     Hajlítás: 46 mPa
     Shore D keménység: 80
     Hőmérséklet-ellenállóság: -50°C - +180 °C, rövid ideig +230°C
     Szakítószilárdság különböző felületeken:
     Acél, homokfúvott: 23 N/mm²
     Alumínium, homokfúvott: 13 N/mm²
     Tömör PVC, érdesített: 11 N/mm²
     Lineáris zsugorodás: kb. 0,3

     Felületek előkezelése
     A tökéletes kötés eléréséhez a ragasztandó felületeknek tisztának és száraznak kell lenniük. (pl. tisztítsa meg a felületeket a WEICON Tisztító S-el vagy a Műanyag Tisztító Spray-vel.) A sima felületeket javasolt érdesíteni, pl. homokfúvással

     Felhasználás
     Az Easy-mix ragasztókat közvetlenül a dupla patronból, a termékhez csomagolt keverőfejjel kell felhordani. A kinyomott ragasztóból az első 5cm-es adagot el kell dobni. Csak az egyik ragasztandó felületre kell felhordani a ragasztót. A fent megadott felhasználási idő 10ml ragasztóra vonatkozik, szobahőmérsékleten. Nagyobb mennyiség esetén a ragasztási idő rövidebb. Hasonlóképpen a magasabb környezeti hőmérséklet is rövidíti a kötési időt (támpontként a szobahőmérséklet feletti minden 10 °C hőmérséklet-növekedés megfelezi a feldolgozási és kötési időt). A 16°C alatti hőmérséklet jelentősen meghosszabbítja a feldolgozási és kötési időt, míg +5°C alatt nem jön létre reakció.

     Tárolás
     Bontatlan csomagolásban, normál éghajlati viszonyok (+23°C és 50 % relatív páratartalom) esetén 18 hónapig eltartható. Kerülni kell a közvetlen napsugárzást. A fenti tárolási körülmények be nem tartása miatt a tárolási idő 6 hónapra csökkenhet. Az epoxy gyanták jellemzője hogy +5 °C alatt hajlamosak kristályosodni. Ezt felerősítheti a hőmérsékletváltozás ami pl. téli szállítás közben előfordul. Ezek a körülmények a termék működésére is negatív hatással lehetnek, a kötés és más műszaki jellemzők megváltozhatnak. Ezeknek az eltérések visszafordíthatók ha a terméket óvatosan +50°C-ra melegítik (nyílt láng használata tilos). A WEICON Epoxy ragasztók gyanta összetevőiben található Biszfenol A és F biztosítják a kristályosodás kockázatának csökkentését.

     Üzenet küldése
     Felgörgetés