• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Sütőipar

     Logo
      
     Zsíroldás
     - Pattern Grease
     Kihívások a pékségek mindennapi életében
     Ahogyan a pékségek egy átlagos nap során olajjal dolgoznak, zsíros olajos ködölt pára rakódik le a mennyezettől a padlóig szinte minden felületre. Mindemellett a zsíros, kormos kemence, vagy egy kátrányossá égett olajos/zsíros sütőforma, sütőlemez is nagy kihívást jelent a mindennapokban.

     A fentiek miatt a pékségek felszerelése, eszközei hamarabb tönkremennek, amelyek cseréje igen költséges lehet. Emellett a takarításhoz szükséges a plusz munkaerő is további tőkeráfordítást igényel.

     A tisztítószerek tervezésében és gyártásában szerzett 20 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött mára a pékségek szakértőjévé váltunk, az őket megillető tökéletes tisztaság elérésében és mindennapos fenntartásában.
      
      
     Zsíroldónk használatával a kemencék és kelesztőkamrák, sütőformák és egyéb kellékek tisztítása új színvonalra emelhető. A kommersz tisztítószerek helyett ismerje meg ipari hatékonyságra tervezett termékeink előnyeit!
      
     Mi a megoldás?
     A Pattern munkatársai gyakorlatias oktatással és minőségi tisztítószerrel segítenek abban, hogy:
     - egy adott napon a lehető legrövidebb időt vegye igénybe a takarítás     - minél kevesebb tőkét kelljen fordítania a szükséges takarítási folyamatok elvégzésére     - hosszú távon megőrizhesse eszközei, környezete épségét     - elkerülhetők legyenek a keresztszennyeződések és más higiéniai problémák     - a munka eredménye biztonságos, tiszta és költséghatékony legyen
     Zsíroldó termékeink
      
     Vízkőoldás
     - Pattern Lime Home
     A vízkő számtalan helyen a Pattern-re vár
     Csak kevesen azonosítják a vízkő okozta szennyeződéseket, így sokszor a megfelelő tisztítószer csak késve jut el az érintett területekre.

     Szociális helyiségek, mosdók, öltözők, konyha, vízgépészeti berendezések, gőzcsövek – ezek mindegyike hatékonyan kezelhető a Pattern vízkőoldók segítségével!
     Tudta, hogy a vízkő a padlót is érinti?
     Meglepő módon a zsíros padozatot is alkalmanként vízkőmentesíteni szükséges. A pékségek, élelmiszergyártók a felmosások során óhatatlanul bezárják a zsíros szennyeződéseket, így a zsíros, olajos felületen vízkőréteg képződik, a dolgozók tudta nélkül.

     Ilyenkor sokszor felpolírozzák a padlót, ami tovább rontja a helyzetet. A polírozással elzárják a porózus részeket, így ezeket a felületeket már nehezen, vagy egyáltalán nem tudják letakarítani.

     A Pattern nem csak a problémákat megszüntető hatékony tisztítószereket szállítja, hanem olyan oktatást is biztosít cégének, amely a korai azonosítást és ezáltal a célzott kezelést is lehetővé teszi.
      
     Miben segít a Pattern vízkőoldó?
     A Pattern Hungary Kft. lehetővé teszi, hogy egyetlen MINŐSÉGI tisztítószerrel akár több tucat felületet is tisztítsunk.
     - csaptelepek, mosdók, zuhanyzók, padlók teljes vízkőmentesítése     - fugatisztítással visszaállítható a csempék, járólapok közötti eredeti tisztaság     - eltávolítható a vízkő-fátyol, amely a fém felületeken képződik     - liftek, kocsik, egyéb fém mozgató eszközök tökéletesen megtisztíthatóak a vízkőtől
      
     Vízkőoldó termékeink
      
      
     Lefolyótisztítás
     - Pattern Drain
     Hogyan előzhető meg a lefolyók dugulása?
     Ahhoz, hogy ne alakuljon ki a sok liszttől, zsírtól, olajtól a lefolyóban dugulás, fontos, hogy folyamatosan alkalmazzunk lefolyótisztítót.

     Sokan csak a probléma kialakulása után kezdenek el eredménytelenül lefolyótisztítót használni, amely így már képtelen teljesen megszüntetni a kialakult dugulást. A helyes eljárás a lefolyók esetében a megelőzés!
     A lefolyók, csempék szétverésének és a vizes blokkok szétszerelésének elkerülése érdekében heti 1 dl Pattern lefolyótisztító alkalmazása ajánlott.
     A Pattern lefolyótisztító környezetbarát módon, hatékonyan kifejti a hatását, majd PH semlegesen távozik a lefolyóból.
      
     Hogyan nyújt megoldást a Pattern a lefolyók tisztításában?
     Megelőzhető vele a költséges duguláselhárítás és minden vele járó kellemetlenség!
     - folyamatosan tisztán és dugulás-mentesen tarthatja lefolyóit     - elkerülheti a helységek javításához szükséges rongálást     - csökkentheti a javításra szánt költségeket     - tiszta, biztonságos és higiénikus környezetet teremthet alkalmazottai számára
     Lefolyótisztító termékeink
     Felgörgetés