• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Suma Nova Foszfát és klórmentes gépi mosogatószer kemény vízhez L6 20L

     Elérhetőség: Rendelés
     Cikkszám: FE1289
     41 283 Ft

     Suma Nova L6 Folyékony gépi mosogatószer, kemény vízhez

     Termékleírás
     A Suma Nova L6 egy gépi mosogatószer koncentrátum, mely kitűnő tisztaságú edényeket biztosít kemény vízkörülmények mellett.

     Legfontosabb tulajdonságok
     A Suma Nova L6 egy nagy hatékonyságú, lúgos kémhatású folyékony gépi mosogatószer, ami egy- és többtartályos mosogatógépekhez egyaránt használható.
     Lúgos- és vízkőképződés-gátló összetevők hatékony keverékén alapul, melynek segítségével hatékonyan eltávolítja a zsíros- és odaszáradt szennyeződéseket is az edényekről.

     Egyedi összetevőinek köszönhetően kemény víz esetén is megelőzi a vízkövesedést. Használati útmutató A Suma Nova L6 a Diversey automata adagolóberendezésével használható a leghatékonyabban, azonban a mosogatógépbe beépített adagolópumpával is használható.

     Adagolás: kemény víz esetén 0,4 – 2 ml/l arányban, a helyi körülmények függvényében. 2 ml/l hígítás esetén akár 205 ppm CaCO3 11.5nl° esetén is megelőzi a vízkőlerakódást. Első használat előtt alaposan öblítse át a pumpát és a csöveket, hogy elkerülje a korábban használt termékkel való keveredés okozta kristályosodást. *Ez az adagolás csupán irányadó érték, ami a helyi körülmények függvényében változhat.

     Előnyök
     - Eltávolítja a zsírokat és odaszáradt ételmaradékokat
     - Kemény víz esetén is segít megelőzni a mosogatógép vízkövesedését
     - Magas koncentráltságának köszönhetően költséghatékony megoldást jelent

     Technikai adatok
     Megjelenés: tiszta, sárga folyadék pH érték (1%):: 12.5 Relatív sűrűség (20°C): 1,23 A fenti adatok átlagos gyártási értékek és nem tekinthetők specifikációnak.

     Biztonságos kezelési- és tárolási információ A termék kezelésére és megsemmisítésére vonatkozó részletes útmutatást a külön álló biztonsági adatlap tartalmazza: sds.diversey.com. Eredeti, zárt csomagolásban, napfénytől és szélsőséges hőmérsékleti körülményektől védett helyen tárolandó.

     Termékkompatibilitás
     Rendeltetésszerű használat mellett a Suma Nova L6 a konyhában általában megtalálható felületek tisztítására alkalmas. Ne használja lúg-érzékeny felületeken, pl. cink, réz, gumi, vagy alumíniumból készült tárgyakon!

     Üzenet küldése
     Felgörgetés