• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Suma Multi D2 Erős tisztító hatású folyékony általános mosogatószer 2L

     Elérhetőség: Rendelés
     Cikkszám: FE0520
     4 623 Ft

     Suma Multi D2 Általános tisztítószer

     Termékleírás:

     A Suma Multi D2 egy általános felülettisztítószer koncentrátum, mely minden konyhai vízálló felület, pl. falak, ajtók, mennyezet, és berendezési tárgyak tisztítására alkalmas.

     Legfontosabb tulajdonságok
     A Suma Multi D2 egy enyhén lúgos tisztítószer, mely minden konyhai felület kézi tisztítására alkalmas. Anionos és nemionos felületaktív anyagok egyedi keverékén alapul, így hatékonyan eltávolítja az olajos/zsíros szennyeződéseket és az odaszáradt ételmaradékokat a felületekről. Szekvesztráns tartalmának köszönhetően minden vízkeménység mellett használható.

     Előnyök:

     - Koncentrált formulájának köszönhetően használata gazdaságos

     - A zsíros éz odaszáradt ételmaradékokat is hatékonyan eltávolítja a felületekről és ragyogó tisztaságot biztosít

     - Minden vízkeménység mellett használható

     - Minden felületen biztonságosan használható, ide értve az alumínium és egyéb puha fém berendezéseket is

     Használati útmutató
     A konyhahigiéniai termékcsalád adagolókupakjával ellátott termék. 1 bólintás = 20 ml. A szabályozott adagolás érdekében a Diversey Care QFM adagolórendszerével is használható.

     Szórófejes használat:
     1. 1.Szórófejes flakonba 1 - 2 bólintás (20 - 40 ml) Suma Multi D2 750 ml oldat készítéséhez 2.Vigye fel az oldatot a felületre, majd törölje át egy nedves törlőkendő segítségével 3.Az élelmiszerrel érintkező felületeket öblítse le tiszta vízzel, majd hagyja megszáradni Általános tisztítás vödörből:
     1. 1.A szennyeződés mértékének függvényében adjon 5 - 10 ml Suma Multi D2-t / 1
     liter kézmeleg vízhez. 2.Vigye fel az oldatot a padlófelületre mop segítségével, majd törölje át. 3.Távolítsa el a feloldott szennyeződéseket a moppal. Padozat tisztítás:
     1. A javasolt minimális adagolás 5 ml / l * forró vízben. Távolítsa el a szennyeződést MOP segítségével. A tényleges dózis függ a helyszín körülményeitől (vízkeménység, szennyeződés mértéke, eljárások). *Ez az adagolás csupán irányadó érték, ami a helyi körülmények függvényében változhat.
     Suma Multi D2 Technikai adatok Megjelenés: Tiszta, kék folyadék pH érték (töményen): 10,5 pH érték (oldat): 9,0 Relatív sűrűség (20°C): 1,02 A fenti adatok átlagos gyártási értékek és nem tekinthetők specifikációnak. Biztonságos kezelési- és tárolási információ
     A termék kezelésére és megsemmisítésére vonatkozó részletes útmutatást a külön álló biztonsági adatlap tartalmazza: sds.diversey.com. Eredeti, zárt csomagolásban, napfénytől és szélsőséges hőmérsékleti körülményektől védett helyen tárolandó.

     Termékkompatibilitás
     A használati útmutatóban foglaltak betartása mellett a Suma Multi D2 alkalmas minden a konyhában általában előforduló felületen való használatra.

     Üzenet küldése
     Felgörgetés