• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.
     Blog Szűrők
     Kép a blogbejegyzéshez Zsíroldás

     Zsíroldás

     26
     júl.

      

     Lehetséges hogy egy nap-mint nap használt konyha makulátlanul tiszta legyen?

     Igen.

     A felületekhez kiválasztott zsíroldóval, kevés idő- és energia befektetéssel makulátlan tisztaságot érhetünk el.

     Pedig a sütők, a főzőlap, az elszívó, a tepsik a konyhában, vagy a grill egy kertiparti után igencsak ijesztő látványt tudnak nyújtani. A zsíros és olajos szennyeződések lerakódásával tűzveszély alakulhat ki. E mellett a sütőben lehullott ételdarabok, vagy a sütő falán felhalmozódott zsíros lerakódások miatt füst keletkezhet, nem mellesleg elrontja az ételek ízét is.

     A kereskedelmi forgalomban kapható legtöbb zsíroldó hátránya, hogy kéz irritációt okoz, ezért csak gumikesztyűvel használható.

      

     Akkor mi a megoldás?

     A saját fejlesztésű zsíroldónkat akár kesztyű nélkül is használhatja. (Értékesítő kollégáink se használnak semmilyen kézvédőt a folyamatosan megtartott termékbemutatókon.)

     Pattern Grease rendszeres használatával szinte gyerekjáték az eredeti tisztaság megtartása a konyhában is.

     A termékünk felhasználható minden olyan helyen ahol olaj, zsír, korom, és egyéb szerves, ill. szervetlen szennyeződés eltávolítása szükséges. Kiválóan használható acél, ötvözött acél, műanyag, színesfém, csempe, betonpadló, linóleum, és egyéb felületeken. Mivel a készítmény lúgos kémhatású, ezért olyan tárgyak tisztítására, amelyek anyagát a lúgok megtámadhatják (pl. könnyűfémek, alumínium és ötvözeteik, horgany és ötvözeteik, stb.) csak előzetes tesztelés után használható.

     A Pattern Grease-t minimum 1:1-es hígításban ajánljuk. (1 L víz +1L Pattern Grease)

      

      

     De hogyan is használjuk?

     A felületre ráfújva – a szennyeződés mértékéhez képest- néhány perc hatóidő után alaposan dörzsöljük át egy vizes szivaccsal vagy kefével, majd bő vizes öblítéssel, távolítsuk el a tisztítandó felületről. Szükség esetén ismételjük meg a folyamatot.

     Mindig kihangsúlyozzuk, hogy „megtiltjuk” a fém dörzsi használatát!

     Ne használjunk semmilyen formában fémet a fémhez, mert azzal fel fogjuk érdesíteni a felületet, és akkor még jobban fog tapadni hozzá a szennyeződés. Viszont a dörzsi szivacs hátuljával -ami szövet- meg lehet dörzsölni.

     Amennyiben a használat után teljesen ráégett a zsír a tepsi falára akkor mindenképp az áztatásos technológiát javasoljuk. Ez azt jelenti, hogy kb.:1-1cm-vel nagyobb edényben készítsünk áztató oldatot a Pattern Grease -el 1:2-es hígításban. Az áztatási idő legalább ½ -1 órá legyen.

     A víz hőmérséklete max. 36 fok lehet. (36 fok felett kiválnak az enzimek és az egyéb oldószerek és attól kezdve csak a melegvíz hatása fog érvényesülni.) Legjobb a kézmeleg víz: 20-25 fok. Akkor a leghatékonyabb.

     Sütő tisztítása esetén az előmelegített , vagy még a használat után meleg sütőre ráfújt Pattern Grease zsíroldónk erejét intenzívebben tudja kifejteni . A sütő ideális hőfoka 20-30 fok.

     Ettől melegebb sütőbe ne alkalmazzuk ezt a tisztítási folyamatot, mert ha a forró sütőre ráfújjuk, akkor szinte azonnal elpárolog a szer.

     Akár a padlólapokat is ragyogóvá varázsolhatjuk, ha a padlóra permetezve, kefével kicsit átdörzsölve majd tiszta, bő vízzel végezzük el a felmosást.

     +1 javaslat

     Minden egyes alkalommal, amikor kipróbál egy új terméket, végezzünk termékpróbát a felület olyan részén, ahol nem észrevehető, ha esetleg bármilyen problémát is okoz a felületen.

      

     Felgörgetés