• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Lenor öblítő koncentrátum Sensitive (fehér) 1,36L

     Elérhetőség: Rendelés
     Cikkszám: FE2200
     908 Ft

     A Lenor Sensitive textilöblítő kisbabák és érzékeny bőrűek ruháihoz is használható, mivel nem tartalmaz allergén anyagokat, hipoallergén, és rendelkezik a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványával. A leheletnyi fehérvirág-illatot tartalmazó öblítő puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat, lerövidíti a száradási időt, és csökkenti a ruhák elektrosztatikus feltöltődését.

     - Hypoallergén textilöblítő
     - Leheletnyi fehérvirág-illattal
     - kisbabák és érzékeny bőrűek ruháihoz is használható
     - Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást

     Termék információk
     A Lenor textilöblítő használatával a saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen is a valódi puhaság és gondoskodás! A Lenor Sensitive gondoskodik az Ön és szerettei bőréről. Aviváž Sensitive vás svou vůní bílých květin zahalí do konejšivého pocitu hebkosti. A Lenor Sensitive termékcsalád tagjai kisbabák és érzékeny bőrűek ruháihoz is használhatók, mivel nem tartalmaznak allergén anyagokat, hipoallergének és rendelkeznek a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványával.

     Jellemzők
     A termékek hipoallergén és bőrgyógyászati vizsgálatát a Skin Health Alliance végezte, Gyengéd, valamint enyhén illatosított az érzékeny bőr számára, A leheletnyi fehérvirág illatba burkolt Sensitive öblítő a kényelem és gondoskodás érzetét kelti bennünk, Puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat, Megbízható puhaság és frissesség, Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást. Lerövidíti a száradási időt és visszaszorítja a ruhák elektrosztatikus feltöltődését

     Üzenet küldése
     Felgörgetés