• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Ferracid Ipari vízkő és rozsdaoldó koncentrátum 20L

     Elérhetőség: Rendelés
     Cikkszám: FE0958
     29 210 Ft

     Sósav és foszforsav alapú ipari vízkőoldó koncentrátum.

     Kiváló vízkőoldó hatással rendelkező, inhibitor adalékokat is tartalmazó savas kémhatású, vízzel hígítható, savas tisztítószer koncentrátum, karbonátok, ásványi anyagok, algás szennyeződések eltávolítására.

     A legtöbb festett, fényezett felületet nem károsítja. Passziváló, és értékes inhibitor adalékanyagainak köszönhetően nem okoz bemaródást a vasfém felületeken. Különböző létesítmények, közintézmények kommunális helyiségeinek tisztítása (vízkő, rozsda, ásványi és alga eredetű) lerakódások eltávolítására.

     Megkönnyíti a padlózatra tapadt habarcs, vakolat eltávolítását. Vízgépészeti berendezések vízkőtlenítésére, keringetéssel, rendszeres ellenőrzés mellett, majd bő vizes öblítéssel. Mechanikai behatás nélkül fellazítja és eltávolítja a lerakódásokat: vízkövet, rozsdát, algákat, és ásványi üledékeket. Hatásmechanizmusa gyors, így elkerülhető a hosszadalmas dörzsölés, kaparás.

     A készítmény használata nem javasolt könnyűfémek (alumínium, cink stb.) márvány, mészkő, terrakotta és egyéb porózus anyagok, zománcozott, krómozott felületek esetében.

     Üzenet küldése
     Felgörgetés