• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Bioline szerves anyag kezelő koncentrátum 15L

     Elérhetőség: Raktáron
     Cikkszám: FE0247
     63 487 Ft

     A BIOLINE korszerű mikroorganizmusok egy olyan koncentrált keveréke, mely széles választékban termeli a szerves anyagok lebontásához szükséges enzimeket. Ezáltal karbantartja a lefolyókat, zsírfogókat, hígtrágya (rothasztó-medence) tárolómedencéket és növeli a szennyvíztisztító medencék hatékonyságát.

     A készítmény előállítása, szelektív tenyésztéssel és izolációval történik, a benne található baktériumoknak kórokozó hatásuk nincs.

     Felhasználási terület:
     Használatát javasoljuk az iparban, élelmiszeriparban, vendéglátásban, szállodákban, irodaházakban, nagykonyhákon, egészségügyben, közintézményekben, iskolákban, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban és az állattenyésztésben.

     Használatának előnyei:
     – Jelentősen mérsékli a kellemetlen szagokat.
     – Csökkenti a csőtisztítási költségeket, mivel fellazítja a zsírlerakódásokat, így biztosítva a szabad folyadékáramlást
     – Megtelepszik a csővezetékek, medencék, tárolók belső falán, meggyorsítva a lebomlási tisztulási folyamatokat
     – A kezeléssel nagymértékben csökkenthető az ürítések száma
     – Optimális szennyvíz-áteresztőképességet biztosít
     – Használata egyszerű és biztonságos

     Használati utasítás:
     Használata előtt keverjük, vagy rázzuk össze a készítményt és ellenőrizzük a következő paramétereket. A pH érték akkor optimális, ha az 4,5 és 7,5 között van. Eltérés esetén a biológiai folyamatok hatékonysága csökkenhet, a baktériumok szaporodása lelassulhat, de ha a körülmények optimalizálódnak, akkor automatikusan aktivizálódik a biofolyamat.

     A készítményt rendszeresen kell alkalmazni (naponta, hetente, havonta ugyanazokon a napokon), minimális tisztítószer-terhelés mellett.

     A csővezetékek, lefolyók, zsírfogók tisztítását kezdjük mindig a rendszer alsó részeinél, mivel így megakadályozhatjuk, hogy a felső részeken fellazított lerakódások, dugulást okozzanak a csővezetékek alsó szegmensében.

     A kezelések megkezdése előtt 6 – 10 órával hígítsunk fel egy rész BIOLINE-t, tíz rész kézmeleg, azaz 25 – 30°C–os vízzel, valamint tegyünk az oldatba, 20 – 30 dkg hőkezelt keményítőt (száraz kenyér, zsemlemorzsa vagy dara). Az így előkészített BIOLINE oldatot öntse a kezelni kívánt csővezetékbe, aknába, trágyacsatornába. A szerves anyagokat a mikroorganizmusok részlegesen lebontják, illetve sejtenként vízzé, széndioxiddá és biomasszává alakítják át, ezáltal a biológiai folyamat önállóan, kémiai anyagok hozzáadása nélkül hat. Mivel a mikroorganizmusoknak egy része a csatornába kerül, vagy elhal mindenképpen szükséges a folyamatos utánpótlásról gondoskodni.

     Kiszerelés: 15 liter

     Üzenet küldése
     Felgörgetés