• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     BACTISEPT kéz és felület fertőtlenítő 200ml

     Elérhetőség: Raktáron
     Cikkszám: FE1281
     3 048 Ft

     A Bactisept fertőtlenítőszer egy veszélytelen, etanol alapú, gyorsan párolgó és hatékony bőr fertőtlenítőszer gyógykezelés előtti használatra. De kitűnően használható mindenfajta felület fertőtlenítésére is.

     Az ipar területén is alkalmazható különféle védőeszközök fertőtlenítésénél pl.: védőszemüvegek, hegesztőmaszkok, cipők, hallásvédők stb.

     A termék nem tartalmaz hajtóanyagot, csak sűrített levegőt! A hajtógáz nem keveredik a folyadékkal, ezért környezetbarát is.

     A speciális palacknak köszönhetően a termék kiszórása a palack bármilyen helyzetében lehetséges. Az aeroszolos palack 360°-os helyzetben működik.

     Alkalmazás:
     Először tisztítsuk meg a fertőtleleníteni kívánt felületet, majd szórjuk a terméket a kezelendő felületre, hagyjuk hatni kb. 20-30 másodpercet ezalatt a felület megszárad és megkapja a megfelelő védettséget.

     Egy termék körülbelül 200 fújásra elegendő mennyiséget tartalmaz.  

     Összetétel: denaturált szesz, n-propilalkohol, víz, benzalkónium-klorid.

      

     Veszély - Tartalmaz

     Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem
     Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.
     Súlyos szemirritációt okoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen me megoldható. Az öblítés folytatása.
     Expozíció esetén: forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
     Gyermekektől elzárva tartandó.

     Üzenet küldése
     Felgörgetés