• Kategóriák
   Nem található olyan kategória, amely megfelelne a kritériumoknak.
   • Gyártók
    Nem található olyan gyártó, amely megfelelne az Ön kritériumainak.
   • Termékek
    Nem található olyan termék, amely megfelelne a kritériumoknak.
     • Blog
      Nem található a feltételeknek megfelelő blogbejegyzés.

     Rólunk

     Hatékonyság, átláthatóság, innováció és minőség… Ezek egy 21. századi vállalat főbb jeligéi, melyekhez termékeink innovatív módon idomulnak.
     Célunk, hogy partnereinkkel közösen teremtsünk értékeket a világban: prémium tisztítószereink segítségével ügyfeleink jelentős időt és anyagi erőforrásokat takarítanak meg, a legmagasabb szintű, ipari környezetben is helytálló tisztaság elérése mellett.


     Ezután már csak azt kell eldönteniük, hogy a felszabadult időt mivel fogják tölteni annak érdekében, hogy a patyolat tisztaság mellett további új értékeket teremtsenek a vállalatuk életében.


     KÜLDETÉSÜNK


     Hogy megmutassuk és megtanítsuk az embereknek, hogy az eredeti tisztaság bárki számára elérhető!


     VÍZIÓNK

     Hogy a luxus életérzést minél több emberhez eljuttassuk Magyarországon.
     Vas Zoltán
     Tulajdonos

     A mi értékeink

     „Célunk, hogy akár 5-10 év után is úgy menjen be mindenki saját vállalkozásába, irodájába, lakásába, mintha aznap adták volna át..”


     A Pattern márka megszületése a Fezo-Line Kft. 1998-as indulására nyúlik vissza. Tulajdonosa, Vas Zoltán, életének minden szegmensét a kereskedelem hálózta körbe, ám ekkor még valami hiányzott. Elsősorban az, hogy a saját igényeinek és elvárásainak megfelelő körülményeket megoszthassa másokkal. Gyermekkorától kezdve nagy hangsúlyt fektetett a rendre és a tisztaságra, de ez az értékrendje akkoriban még csupán a saját otthonában volt jelen.

     Miután a kereskedelemben sorozatos sikereket ért el, megszületett benne a gondolat, hogy életének fontos területeit összekösse és egy olyan prémium termékcsaládot fejlesszen ki, amely saját igényességét tükrözi.

     Így jött létre a Pattern tisztítószerek palettája, melyek így már számos cég és vállalat hasznára váltak az elmúlt két évtizedben.
     A tisztánál is van tisztább

     A tisztaság nem luxus. Igenis van különbség tiszta és még tisztább között. Egy prémium fogyasztó márpedig mindenből a legjobbra törekszik. A Pattern termékek összetétele tökéletesen illeszkedik a patyolat tisztaság és a felgyorsult világ igényeihez: nem számít hány éves berendezésekről, járólapokról vagy egyéb felületekről van szó, az eredeti állapot megőrzése nem csak vízió. Ez számtalan sikertörténet eredménye. Pont ahogy Vas Zoltán korábban megálmodta

     Miben vagyunk mások?

     A tisztaság új értelmezése
     A Pattern tisztaság lényege a prémium életérzés biztosítása. Egy kellemes atmoszféra alapja mindig a tisztaság, és az igényes légkör megteremtése a legtöbb üzleti tevékenységben igen fontos szereppel bír. Teremtse meg az ideális körülményeket partnerei, vendégei és ügyfelei számára, hogy legközelebb is az Ön szolgáltatásait válasszák!


     Oktatások nyújtása
     Professzionális termékeink használatához igényes oktatást nyújtunk, hogy a lehető leghatékonyabban tudjanak vele dolgozni a tisztítószereket használó illetékesek. A mi célunk, hogy időt takarítsunk meg vállalatának, azáltal, hogy csökkentjük a takarításra szánt perceket/órákat.


     Jelentős költségmegtakarítás
     Szakszerű összetételének köszönhetően egy féle tisztítószert több fajta területen is tudunk alkalmazni. Ebben erősek a Pattern márka termékei: kevesebb vegyszerrel, célzottan, hatékonyabb eredményt érünk el.


     Kérjen díjmentes, helyszíni feltérképezést

     • Professzionális csapatunk rendelkezésére áll akár kérdése van, akár tanácsadásra lenne szüksége. Díjmentes helyszíni feltérképezésünk során biztosítjuk Önnek, hogy személyre szabott, hatékony megoldás tervet dolgozunk ki.

     Logo
     Felgörgetés